Szeretője élettársától kért segítséget az a nő, aki fiaival életveszélyesen bántalmazta, majd magára hagyta a 4-es út szélén a román állampolgárságú férfit.

A 48 éves román állampolgárságú férfi az interneten keresztül ismerkedett meg az egyik magyar nő, akitől erotikus tartalmú felvételeket is szerzett. A KEKFENY.com ebben a cikkében számolt be a bűncselekményről.

A férfi élettársa miután megtudta, hogy párja megcsalja, felvette a kapcsolatot a nővel, és közölte vele, hogy a párja csak kihasználja őt a jó anyagi helyzete miatt. A férfi eközben megfenyegette szeretőjét, hogy amennyiben szakít vele, nyilvánosságra hozz a róla készült felvételeket.

A hajdúsági nő ezek után szakítani akart szeretőjével, de félt a fenyegetés beváltásától, ezért megbeszélte a férfi élettársával, hogy az törölni fogja párja telefonjából és elektronikai eszközeiről a kompromittáló felvételeket. Ez azonban nem sikerült, így a szerető egy találkozót beszélt meg a román állampolgárságú férfivel, amelyre 2020. május 16-án került sor Székely településén – írja a szon.hu.

A nőt a találkozóra két fia is elkísérte, akik külön autóval mentek a helyszínre. Székely községnél megállt a két autó, a nő fiai a román állampolgárságú férfit kirántották a gépkocsiból és életveszélyesen bántalmazták.

Ezután elvették a férfi pénzét, telefonját és pendrive-ját Ezután a férfit összekötözték és a 4-es főút mellett kitették és magára hagyták.

A sérült férfira az arra közlekedők találtak rá, ők értesítették a mentőket, valamint a rendőrséget. Az életveszélyes állapotban lévő férfinek eltört több bordája és légmell alakult ki nála.

A magyar nőt és két fiát, valamint a sértett élettársát a rendőrség csoportosan elkövetett rablás bűntettével, míg a magyar nőt és fiait ezen felül életveszélyt okozó testi sértés bűntettével is gyanúsítja.

Az ügyészség szerint azért szükséges az egyébként büntetlen előéletű gyanúsítottak letartóztatása egy hónapra, mert fennáll az összebeszélés veszélye, és esetleg megfélemlítenék, befolyásolnák a tanúkat – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség.

Kiemelt kép: illusztráció