A rendőrök vasárnap hajnalban megszállták az egyik Óbuda-Békásmegyeren működő szórakozóhelyet és környékét. A mosdóban lehúzatták a cipőket a vendégekről, átkutattak majdnem mindenkit és több autót is. Nem volt eredménytelen a razzia.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 3. kerületi Rendőrkapitányság rendőrei az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat és a Katasztrófavédelem munkatársaival közösen, ellenőrzést tartottak 2020. március 8-án hajnalban, a szombat esti parti végén egy kerületi szórakozóhelyen.

A rendőrség helyszínen készült videójában látszik, hogy a hatóság emberei a mosdóba is bementek, ott lehúzatták a gyanús vendégekről a cipőt. Nem alaptalanul tették, volt akinek a sportcipőjéből drog került elő.

A társhatóságok a helyszín üzemeltetésével kapcsolatos előírások betartását ellenőrizték, míg az egyenruhások 26 embert igazoltattak és átvizsgáltak három autót is.

A rendőrök két férfit fogtak el, az egyiknél 63 gramm speedet, egy másik férfi kocsijában pedig két fecskendőt is találtak, melyekben szintén speed volt; a mindkettőjükkel szemben alkalmazott gyorsteszt pozitív eredményt mutatott amfetaminra, egyiküknél kokainra is. Egy harmadik férfinél kábítószergyanús anyagot találtak, ezért őt is előállították a kerületi rendőrkapitányságra – írja a police.hu

Kiemelt kép: részlet a rendőrség videójából